twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

pátek 3. května 2013

Pařba na třetí: John Goodman, žirafa, děcko a kohout

Série plakátů k Pařbě na třetí aka Hangover III nabírá hodně zvláštní směr a skoro to vypadá, že tady má někdo kvalitní matroš. K o h o u t?



Muži v černém 4: Dočkáme se pokračování?

Čtvrtý díl Mužů v černém, jejichž třetí pokračování utržilo po světě 624 milionů dolarů, by měl napsat scenárista Oren Uziel (webový Mortal Kombat), který dolaďuje i scénář 21 Jump Street 2 a stojí i za námětem hororové komedie The Kitchen Sink, v níž se spojí člověk, upír a zombie, aby společně zastavili mimozemskou invazi.

Avengers: Fáze jedna ukončena, fáze dvě právě začíná

Co jiného by mohlo projasnit váš den než video, které za doprovodu maniaků z AC/DC oslavuje úspěšné dokončení marvelácké mise v její fázi jedna a nastartování fáze dvě, která nám přinese mnohem víc ,,fantasy" prvků. Dobře, není tam žádná supehrdinka v bikinách, co by půlmetrovým jazykem lízala šlehačku z banánu, ale i tak: Enjoy:-)

Trailer: Enderova hra - trailer na trailer

Harrison Ford a Asa Butterfield z Enders Game (Enderova hra) nejspíš vstávali hodně brzy ráno a ještě je někdo při natáčení seřval do kuličky, protože tak svěží a přesvědčivý úvodní proslov k traileru tu už dlouho nebyl:-)

American Sniper: Steven Spielberg a Bradley Cooper spojí síly

Novým filmem Stevena Spielberga bude adaptace autobiografické knihy American Sniper, která vypráví příběh nejúspěšnějšího snipera v dějinách americké armády Chrise,,The Devil" Kylea (víc než 150 zářezů od roku 1999-2009). Bude to trefa do černého?

Jurský park 4: Vrátíme se na Isla Nublar

Režisér Colin Trevorrow je právě na obhlídkách lokací pro Jurský park 4, který by se měl začít natáčet už o prázdninách, a protože má svoji práci rád, zveřejnil první fotku ze zákulisí... tak tady...tady někde se budou prohánět dinosauři. Nebo tak něco. Prostě louka a stromy. To je co?!


Pacific Rim - Útok na Zemi: Obří plakát, co si budete muset rozkliknout


Trailer: White House Down/Útok na Bílý dům - extrémě nabušený trailer

Channing Tatum není Bruce Willis (i když se o to zjevně snaží) a není dokonce ani Gerard Butler, ale má jednu výhodu... Roland Emmerich je Roland Emmerich a ten by vám prodal i hořící zápalky tak, že byste na ně šli do IMAXU, takže White House Down podle toho v novém traileru s hodně agresivním obalem vypadá.

Hodnocení: 8/10



čtvrtek 2. května 2013

Japonský trailer: Pacific Rim - Útok na Zemi po Japonsku

Moc nových záběrů z Pacific Rim - Útok na Zemi  tu nenajdete, ale Guillermo Del Toro vám vysvětlí, proč by se vám to mělo líbit (pokud jste Japonci).

Trailer: Odd Thomas - Stephen Sommers točil podle Deana R. Koontze

A střídmost Sommersovi podle traileru určeného pro prodej filmu v Cannes svědčí - Odd Thomas (podle série bestsellerů Deane R. Koontze) bude vyprávět o chlapíkovi, který má zvláštní dar komunikovat s mrtvými a musí s pomocí jejich nápovědy zachránit vše, co je mu drahé.

Hodnocení : 8/10


Opravdu škaredý plakát k Man of Steel

To se takhle jednou někdo u Warner Bros. vyzvracel do photoshopu.


Thor: Temný svět/Thor: The Dark World: Chris Hemsworth na další fotce



Muž z oceli: TV spot č. 2

My name is General Zod. For some time, your world has sheltered one of my citizens. I request that you return this individual to my custody. To Kal-El, I say this: surrender within 24 hours, or watch this world suffer the consequences...No, uvidíme.

Tv Spot Star Trek: Do temnoty představuje Uhuru a Klingony














Nový tv spot, který působivě představuje Uhuru, je zajímavý ještě jednou věcí - poprvé se v něm mihne Klingon bez helmy. Fešák!

Enderova hra: Ben Kingsley na první fotce

Režisér Gavin Hood se snaží nepodělat Enderovu hru tak, jako podělal prvního Wolverina, a zatímco na trailer si ještě týden počkáme, první foto tu máme už teď. V adaptaci slavné sci-fi (která u nás není zas tak známá, i když česky vyšla) se objeví i Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Viola Davis, Abigail Breslin, Nonso Anozie, Moises Arias a Aramis Knight (OMG co to je za jméno? to si dal poté, co se objevil v The Dark Knight Rises?).


Trailer: Walking With Dinosaurs: The 3D Movie

Co se stane když smícháte Jurský park se Lvím  králem a oblíbenými dokumenty o prehistorických zvířatech? Walking with Dinosaurs 3D

Hodnocení: 7/10

Fotka: Co dělá J.J. Abrams na place seriálu Downton Abbey?

J.J. Abrams se přiznal - je naprosto zažraným fanouškem seriálu Downton Abbey/Panství Downton, strašně by chtěl režírovat aspoň jednu epizodu (kdyby ho požádali) a tak využil návštěvy v Londýně a vetřel se na plac, aby prožil fanouškovský orgasmus.


Trailer: Wolverine - CinemaCon trailer představuje Silver Samuraie

CinemaCon trailer pro Wolverine je výrazně zábavnější než první upoutávka, ale Wolverine nejlíp funguje v kombinaci s osudovým příběhem - a ten co nás zajímal, už nám odvyprávěl Bryan Singer v X-men 2. Premiéra 25.7. 2013

Hodnocení: 8/10

středa 1. května 2013

Star Trek: Do temnoty - jak se vám líbí nová sada plakátů?


Trailer: Grand Theft Auto V - šílenství začíná znovu

GTA IV se prodalo v  roce 2008 jen za první den 3,6 milionu kopií a k dnešnímu dni po celém světě 25 milionů, takže není divu, že GTA V je očekáván stejně jako třeba druhý Star Trek a jeho vydání nepochybně zasáhne i filmový svět - studia dokonce na dva týdny po 17. září neplánují do kin žádný film určený pro cílovou skupinu mladých mužů.

Hodnocení: 9/10

Red band trailer: Aftershock - Eli Roth masakruje co se dá

Tohle opravdu není trailer pro slabé povahy - Eli Roth je opět ve formě a v Aftershock servíruje něco, co svojí drastičností  hodně připomíná red band trailery pro remake Evil Dead. Spuštěním potvrzujete, že je vám 18 let a víc! Veškeré riziko škody na vašem mentálním vývoji podstupujete dobrovolně.

Hodnocení: 8/10

Recenze: Last Stand - Konečná pro Arnolda Schwarzeneggera?




Komerční výsledky Last Stand/Konečná sice nejsou oslnivé (12 mil tržby z USA, 45 mil budget), ale pokud jste fanoušci akčních filmů, vězte že Arnold pod vedením Ji-un Kima (skvělé Viděl jsem ďábla a Hodný, zlý a divný) natočil od začátku do konce šlapající film, který má správný nadhled, dostatek akce, dramatu, násilí i černého humoru a navíc hrdinové celkem solidně dostávají místy na prdel, takže to zdaleka není jen ,,Komando procházka růžovým sadem".

Hodnocení 8/10.




Macbeth: Natalie Portman si zahraje lady Mackbeth

Režisér Justin Kurzel se chystá koncem letošního roku natáčet novou verzi Macbetha a kromě Michaela Fassbendera v hlavní roli mu na place bude podle posledních zpráv běhat i Natalie Portman - a bude se nejspíš brodit krví, protože má jít o hodně krvavou verzi s drsnými bitevními scénami.

Pacific Rim plakát: Monstra ničí Sydney

Blbý den v Sydney. Shit happens.

úterý 30. dubna 2013

Man of Steel: Seznam skladeb a ukázky



Jaký bude Man of Steel spíš tušíme (nářez?), jaký bude soundtrack  Hanse Zimmera už skoro víme - skvělý. A tady je kompletní seznam skladeb přinášející částečně spoilery a ukázky z nich.
  1. Look To The Stars
  2. Oil Rig
  3. Sent Here For A Reason
  4. DNA
  5. Goodbye My Son
  6. If You Love These People
  7. Krypton's Last
  8. Terraforming
  9. Tornado
  10. You Die Or I Do
  11. Launch
  12. Ignition
  13. I Will Find Him
  14. This Is Clark Kent
  15. I Have So Many Questions
  16. Flight
  17. What Are You Going To Do When You Are Not Saving The World?
  18. Man of Steel (Hans' Original Sketchbook)

Captain America: Winter Soldier - Scarlett Johansson a Chris Evans na spoileroidních fotkách

Natáčení Captain America: Winter Soldier je v plném proudu, spoileroidní fotky se Scarlett Johansson kopající do záporáka najdete zde.


Začne se konečně natáčet Gears of War?

Z vývojového pekla se adaptaci počítačové hry Gears of War dlouho nedařilo dostat, teď ale vybojoval práva nový (jen tak napůl úspěšný) producent Scott Stuber (Království, Battleship, Repo Men, Ted, Identity Thief, Safe House).

Trailer: Nesmiřitelní - japonská verze a v ní Ken Watanabe!

Clint Eastwood a Sergio Leone si kdysi Pro hrst dolarů vypůjčili námět z Japonska, teď se karta obrátila a Japonci si půjčili námět od Clinta Eastwooda, aby v japonských reáliích znovu rozehráli příběh stárnoucího bojovníka (Ken Watanabe) pod osvědčeným názvem Nesmiřitelní.

Hodnocení: 10/10

Snowpiercer: Trailer to není, ale první záběry ano

Ambiciózní sci-fi Snowpiercer (produkce Park Chan-wook) se mimo jiné natáčelo i v Česku a teď tu máme první záběry, na kterých režisér Bong Joon-ho (Memories of Murder, The Host) řídí elitní sestavu Chris Evans, Tilda Swinton, Song Kang-ho, Ed Harris, John Hurt.
 

pondělí 29. dubna 2013

Trailer: Pacific Rim - Guillermo Del Toro a obří roboti

Guillermo Del Toro se stále držel s teasery a trailery pro svůj Pacific Rim trochu při zdi, teď to do nás ale pořádně napálil. Pro tenhle film nebude žádné plátno dost velké. Premiéra 11.7. 2013.



Hodnocení: 10/10

Trailer: Rychle a zběsile 6 a finální nářezová upoutávka

Universal vypustil do světa finální trailer na Fast and Furious 6/ Rychle a zběsile 6. Pecka! Naše hodnocení: 10/10

Dwayne The Rock Johnson v Transformers 4?

The Rock prozradil, že od Michaela Baye dostal při natáčení Pain and Gain nabídku hrát v Transformers 4. Odmítnul kvůli natáčení Herkulese s Brettem Ratnerem a tak nabídku dostal Mark Wahlberg. Škoda.


Dwayne Johnson v Pain and Gain
Rozhodl se správně?

 

Blogger news

Blogroll

About