twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

středa 15. května 2013

Trailer: Riddick se vrací

Největší béčko, které se kdy tvářilo jako áčko nebo návrat ke kořenům? Jedno je jisté, Riddick se vrací a trailer nudí už po minutě, protože do Kroniky temna má tohle daleko. Nebo to vidíte jinak?

Rychle a zběsile 6: Ride or Die tv spot - milion důvodů, proč se těšit

Zbývá pár dnů do světové premiéry a vydařená kampaň pro Rychle a zběsile 6 vrcholí televizním klipem, ve kterém najdete na malé ploše narvánovšechno, co se nám líbilo v trailerech - a navíc Vina Diesela, který svým ,,Ride or Die" dokazuje, proč tahle série stojí na něm. Jeho hlas zní jako motor.

Teaser trailer: Rio 2 - karneval začíná

Rio 2 bude mít sice premiéru až za rok 11. dubna 2014, ale první teaser tu máme už teď, takže se můžete pokochat.


Saldanha carlos: rio DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Wolverine vs Hiro Sanada: Další fotka z placu

Známý japonský herec a bojovník Hiroyuki Sanada si zahraje ve Wolverinovi Lorda Shingena, šéfa japonské Yakuzy, který se s Wolverinem utká v jednom z ultimátních fightů na meče a drápy.

Řekni to ještě jednou o X-men Origins: Wolverine a uvidíš!

úterý 14. května 2013

Plakát: The Hunger Games: Catching Fire

Jednička Hunger Games byla úspěšná, dvojka už se chystá a tady je k ní nový plakát. Jak se vám líbí?


Hunger Games - komplet - Suzanne Collins lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Trailer: About Time - Lásky čas od tvůrce Lásky nebeské

Romantické komedie nikdy nevyjdou z módy a ty od Richarda Curtise obzvlášť, protože vždycky vnesou do žánru něco aspoň trochu osvěžujícího. Tentokrát je to kromě Rachel McAdams cestování v čase. Česká premiéra Lásky čas 7.11. 2013.


The Amazing Spider-Man 2: Paul Giamatti jako šílený Rhino na sérii fotek

V průběhu posledních několika dnů se na internet dostala celá série fotek z natáčení The Amazing Spider-Man 2, na kterých především Paul Giammati řádí jako smyslů zbavený tak, že to vypadá spíš jako fotky z Pařby ve Vegas. Tady je pár z nich, zbytek najdete zde nebo např. zde.

Trailer: The Congress - filmová adaptace Futurologického kongresu Stanislawa Lema

Povídka Stanislawa Lema Futurologický kongres se dočká svého filmového zpracování, které bude nadmíru zajímavé - alespoň podle traileru. Podrobnosti o příběhu povídky (pozor spoilery) najdete tady, film natočil Ari Folman (Valčík s Bašírem).



Valčík s Bašírem Polonsky, David; Folman, Ari lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

X-Men: Days of Future Past: Wolverine a Beast v roce 1973

Bryan Singer zveřejnil další fotku z natáčení X-Men: Days of Future Past, ve které se původní mutanti potkají s těmi mladými v alternativní minulosti/budoucnosti a chybět u toho nebudou ani Wolverine a Beast.


















X-men kompletní kolekce BD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Arnold Schwarzenegger si zahraje v The Toxic Avenger!

Arnold Švorznééégr (Konečná) podle všeho kývl na účast v akční komedii The Toxic Avenger, což bude  nepříliš věrný remake slavného hitu společnosti Troma. Arnold si zahraje agenta ve výslužbě, jenž bude toxickým odpadem zmutovaného školáka učit, jak využít nově nabyté síly k dobrým skutkům.

Podfukáři: Jak vyloupit banku v Paříži, když jste v Las Vegas?

Now You See Me aka Podfukáři vypadá v trailerech úžasně, problém je pouze v tom, že tenhle námětem originální film o partičce kouzeleníků/bankovních lupičů režíruje Louis Leterrier, jehož filmy mají většinou mnohem lepší trailery než je pak výsledný film (viz Neuvěřitelný Hulk nebo Souboj titánů), nicméně i tenhle krátký klip potěší a navnadí.

Ukázka z filmu: Před půlnocí - Co bys na mě změnil?

Ethan Hawke a Julie Delpy se už potřetí potkají na pár hodin v Před půlnocí režiséra Richarda Linklatera, aby pokračovali ve svém příběhu, který je tak ze života, jako málokterý film - a co Ethan Hawk odpoví, když se ho Julie zeptá, co by na ní změnil, to si můžete rovnou poslechnout.




Linklater richard: před soumrakem DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

pondělí 13. května 2013

Red 2: Plakát se všemi hlavními postavami




Jsou staří a ozbrojení, jejich revírem je... ne to je jiná story, tihle důchodci byli poprvé fajn a budou snad i podruhé. RED 2 bude mít českou premiéru 15.8. 2013

Recenze: Welcome to the Punch aneb Chceš pěstí?


Pokud hledáte nenáročnou, solidně řemeslně napsanou, natočenou a zahranou (James McAvoy a především Mark Strong) akční žánrovku, v níž proti sobě stojí polda a gangster, aby nakonec spojili síly proti těm největším šmejdům, pak by se vám do modra laděný Welcome to the Punch (Chceš pěstí?) mohl líbit. Pokud hledáte něco víc, toužíte po rafinovanosti a překvapení, pak se ale nedočkáte, tohle je totiž takový ten poctivý hamburger pro chvíle, kdy máte akční absťák, ale Last Stand nebo The Sweeney  už jste viděli a nic slibného není v dohledu.

Hodnocení: 6/10 
Chceš pěstí? DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Muž z oceli: TV spot číslo 5

Warneři masírují veřejnost jako zkušená thajská masérka, doslova by se dalo říct, že víc už to nejde - a bude opravdu zajímavé sledovat, co Muž z oceli udělá v kinech - protože pokud neuspěje, bude to nejspíš na dlouhou dobu jeho poslední filmový pokus.

Trailer: Hammer of the Gods - středověká řezničina v Red Band traileru 18+

Hammer of the Gods sice připomíná některé raně středověké fláky poslední doby, ve kterých se to eRkovým materiálem jen hemžilo, to ale neznamená, že by příznivce středověkých severských rubanic musel tenhle krvavý dáreček zklamat - zatím to vypadá velmi nadějně, i když hlavní hrdina má do Fassbendera nebo Crowea přece jen daleko.

Iron Man 3 druhým nejúspěšnějším komiksovým filmem všech dob

949 milionů dolarů utržených z celého světa pasuje třetího Iron Mana mezi komiksovými filmy na druhé místo hned za Avengers a zdá se, že ostatní letošní blockbustery budou mít co dělat, aby s ním udržely krok, protože tohle je úspěch, který nečekal nikdo.

Muž z oceli ve čtvrtém a vynikajícím TV spotu

Plakáty se Warnerům moc nedaří, upoutávky ale naštěstí kopou nejvyšší ligu - čtvrtá televizní reklama je sice střižená podle klasického mustru, ale šlape jako hodinky.

Plakáty: Muž z oceli míří vysoko

Ale nějak se to pořád opakuje...v téhle části reklamní kampaně se zkrátka hraje na jistotu.


Bleskem: Týden 6. května - 12. května

Sophia Myles 


  • Warner Bros chystají reboot fantasy podle slavné deskové hryDungeons&Dragons
  • Andrew Garfield si ve filmu Martina Scorseseho Silence zahraje jezuitu, který přinesl křesťanství do Japonska.
  • Pacific Rim - přidejte se k obranným jednotkám tady
  • Sada hodně divných fotek z Muže z oceli/Man of Steel TADY
 

Blogger news

Blogroll

About